Forberedelsen af en lang kajaktur

Jeg er godt i gang med at forberede min tur Danmark rundt.
Og her er mit første turblog-indlæg.

Lige nu går de fleste kræfter med at få hjemmesiden til at køre, og jeg har fået aftaler med flere dygtige folk, som hjælper mig.
Christoffer Hauthorn, som har Hauthorn IT i Struer, og jeg tumler frem og tilbage med at få det hele til at se godt ud og fungere, så brugerne har størst mulig glæde af at følge med.

Vi har planlagt, at der altid skal være et kort og en video på forsiden.
Kortet vil blive opdateret live med turdata, mens jeg ror, så jeg altid lige kan gå på nettet og kigge, hvis jeg er blevet væk for mig selv. Jan fra IFindU.dk (også Struer) står for alt det GPS-tekniske.
Videoen vil skifte lidt mellem tur-optagelser, interviews, anmeldelser og tips. Og det vil selvfølgelig være muligt at kigge med på de gamle videoer.

Jeg bruger også tid på at være i kontakt med mulige sponsorer, som jeg håber vil give mig et skub.
Sponsorerne vil blive synlige rundt omkring på siden, og der er allerede flere, som har givet positive tilsagn.

Jeg er blevet frittet lidt ud om en startdato, men den ligger ikke helt fast endnu.

Men lørdag den 19. maj 2012 er ikke et urealistisk bud.

2 Kommentarer til Forberedelsen af en lang kajaktur

 • Jens Eriksen skriver:

  Hej Hans,
  Som fhv. Hvidbjerggenser, nuværende sommerhusboer i Søndbjerg og aktiv kajakroer i Hvidovre er det spændende at følge dit projekt.
  Vi er tre herrer som 3/6 starter på en Mors rundt tur fra Tambohus. Vil du fortælle om din strømforsyning, fordi det må kræve en del energi at have såvel video, gps og kommunikation kørende det meste af tiden.
  God tur.
  Mvh
  Jens Eriksen

  • admin skriver:

   Hej Jens

   Så snart jeg lugter en stikkontakt sørger jeg for at få ladet så meget som muligt.

   En af mine sponsorer, ScanComfort, har arbejdet på at få én af deres solcellemodeller til både til at blive så vandtæt, at vi tør sætte den på en kajak – men de har ikke turdet overlade den til mig endnu. De har lagt et stort arbejde i at eksperimentere med solceller og vandbade.
   Så foreløbig har de givet mig en lille mobil solcelle, som egentlig er beregnet til at sætte på en rygsæk. Jeg har så været nødt til at putte den i yderligere en vandtæt pose, som forhindrer den i at virke optimalt. Men på de gråvejrsdage, jeg har haft indtil nu har den kunnet holde gps’en med strøm. Computeren har jeg brugt op, og telefonen har heldigvis holdt strømmen fint blot ved almindelig opmærksomhed på forbruget (den må ikke løbe tør, for den er en vigtig sikkerhedsting).

   God tur til juni.

   VH Hans

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tilmeld dig nyhedsbrevet.