Ro uden åre

Etape 1, rodag 6, 24/5 2012, ca. 12 km, i alt ca. 123 km.

En kort tur fra Lundø til Skive i fantastisk sommervejr. Det var skønt at tage en afslappet dag og nyde freden og roen på vandet – og alligevel være i mål til middag.
Ved Skive Roklub havde jeg en aftale med Henrik fra Danhostel Skive, hvor jeg skulle overnatte. Han havde tilbudt mig at hente mig ved roklubben, og han havde aftalt med én fra roklubben, at der ville være folk, som kunne hjælpe mig med at få min kajak låst inde.

Da jeg ankom, viste det sig, at der var et større arrangement i roklubben. De havde besøg af en naboroklub – vist nok Nykøbing – og jeg tænkte, at det da var perfekt vejr til at tage 10-20 både ud på fjorden og hygge sig.
Men det var åbenbart ikke planen.
Arrangementet handlede tydeligvis om at få spist en god frokost og få drukket en masse øl og snaps. Og ikke andet. Selvfølgelig har de jo nok hygget sig imens, men for mig er det ufatteligt, at man kan mødes i en roklub på så smuk en dag udelukkende for at give ny betydning til sidste vers i ”Vem kan segla”:

Vel ankommet til Skive

Jag kan segla förutan vind (det kunne de i den grad – mere og mere)
jag kan ro utan åror (de rørte ikke årerne én eneste gang)
men ej skiljas från vännen min (men de hyggede sig)
utan att fälla tårar (og jeg så ingen, der græd)

Nå, det var ikke en pæn beskrivelse af Skive Roklub, der ellers var så venlige at lade min kajak overnatte i deres største hangar sammen med lange, smukke træbåde, der nok kunne give en helstøbt plastkajak mindreværdskomplekser.

Jeg blev fint indkvarteret på Danhostel, hvor jeg fik ryddet op i de ophobede mails, og hvor jeg lånte en cykel, så jeg kunne køre ned i byen og købe en negleklipper – men den bliver først væsentlig i det næste blogindlæg.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tilmeld dig nyhedsbrevet.