Løgstør by night – nat-natur-tur

Etape 2, rodag 1 (9), 17/6 2012, ca. 8 km, i alt ca. 192 km.

Aggersundbroen i sigte

Aggersundbroen i sigte fra mit naturskønne natlogi.

2. etape af min tur Danmark rundt startede i Løgstør. Jeg havde planlagt at ro til en shelterplads ved Stavn, men var af forskellige grunde blevet forsinket i min start, så jeg ikke kom afsted før ved halvtolvtiden – nær midnat. Det var mørkt, og der var masser af medstrøm og fine bølger at småsurfe på.
Ved Aggersund lå et stort skib og lyste med kraftige projektører ud over vandet og blindede mig, så det var vanskeligt at se bølgerne. Men da jeg var kommet sikkert under broen, var der læ og næsten havblik, så selvom der var ret langt ind til kysten, var det let at følge den.
Jeg kunne godt have fortsat nogle timer, men jeg havde sagt, at jeg ville gå i land klokken et, uanset hvor kort eller langt jeg var nået, og jeg var altså hverken i nærheden af den første eller den anden shelterplads på disse kanter. Så jeg slog lejr i skjul af et lille hegn under en kæmpevindmølle, der lød som en motorvej og blinkede lystigt, så flyverne ikke flyver ind i den – og så man ikke risikerer, at kajaktrippere ligger og falder i søvn i nærheden.

Jo, det var en lystig naturoplevelse, der startede min anden etape.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tilmeld dig nyhedsbrevet.